..:: AiR tANgAN sALLy ::..


My name: sALLy kAWaii
My Fotopage: http://sallybeads.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
SURAIYA MOHD ALI
Latest entry:Crumble Untuk Makcik Izan
Assalammualaikum. Agak lama saya tak update. Maaf ya! Ni saya muat turun design crumble ya! Baju milik Makcik saya. Ada masa saya upload lagi ya! View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
dzila zahari
Latest entry:THIS IS MY BIZ. CARD
MAKLUMAN Menerima tempahan manik untuk tatarias di busana anda. Sila hubungi saya melalui email atau panggilan talipon seperti tertera di bawah untuk maklumat lanjut View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
dk manik collections
Latest entry:dah bertukar angin ke...
MEMANDANGKAN KAT OPIS & MY OTHER FRIENDS PUNYA TEMPAT SUSAH NAK BUKA FOTOPAGES, SO SAYA SUDAH 'BERHIJRAH' KE http://dekayrell.blogspot.com harap maklum.. :-D terima kasih View this Fotopage entry
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
AMIRAH ADLI
Latest entry:Koleksi Raya 2010
Crumble Ceracak Crumble Dedaun Crumble Manja Sejati Shimmering Flora Simple Crumble View this Fotopage entry
Simple Crumble
Nonasal sal
View this Fotopage latest entry
lilyrahman fotopages
Latest entry:Ilham Pesona
Assalamualaikum.. Lamanya tak update...ini pun di dikerah oleh noramanik suruh update I punya FP... thanks sis kalau tak ada u hmmmm macam bersarang lah FP ni.Ada lagi tau design yang tak update...kalau free nanti I update lagi k.. [/code] View this Fotopage entry
aku manik
Latest entry:Maaf
FP ini dah lama tak update jadi, mari lah kita sama-sama ke Blogspot http://akumanik.blogspot.com untuk sama-sama memeriahkan dunia manik. Bravo!! View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
SyaRia Beads Collection
Latest entry:Beraya di rumah K.sally
akhirnya..en Photobucket membenarkn kami tuk update thz picture.. keh...2X!suka sngt2... LOL lyn kn je thz pic tudung itam tu...jiran dpn umah k.sally,kak jah seorg ustazah..yg sngt222 peramah..anak yer sngt syumel!! appy family...with aishah....see2...kn saya kata...husband k.sally sngt sporting....so kiut with 2 son (abg is and adik) n becoming come out!!yeha22..hopely gurl!! abg is "ayah come here take the pic!"...hehe..si ayah dh penat melyn tetamu...keh2...sian... that ... View this Fotopage entry
satu part yg menarik dlm umah k.sally tampal PIC kat dinding!!
wansya crafts
Latest entry:Pindah?
Sedang berkira-kira mau pindah rumah..........tp mungkin buka cawangan jer kut...... ....http://wansyacrafts.blogspot.com new entry...down there !! scroll bawah yer...... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
amira sariyati ahmad
View this Fotopage entry
ZURA kl
Latest entry:BERHIJRAH
Salam buat teman-teman dan pengunjung FP saya. Setelah menimbang dan menilik serta meninjau baik buruk, dengan ini saya ingin menamatkan segala apa yang telah saya usahakan selama ini. :-S Walaupun hakikatnya, di sini saya bermula namun saya terpaksa melakukannya demi untuk masa yang memang tidak menyebelahi saya (ataupun saya yang tidak pandai menguruskan masa... LOL ) Apapun terima kasih buat semua yang sudi meng'link'kan FP saya. terima kasih yang sudi mengunjungi FP saya dan meninggalkan nota no... View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016