..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-May-2009 10:51 Email | Share | Bookmark
Pintalan Kasih Hani...

keseluruhan baju..
Pintalan Kasih..
lengan tangan..
lengan + bawah baju..
 
Assalamualaikum...

Kali ni sekali lagi Fp Sally akan menghidangkan baju pengantin..setakat ni mmg Sally cuma terima tempahan utk baju pengantin saja hehe..mmg rezeki Sally di situ kot..alhamdulillah..last post baju pertunangan dan kali ni baju pernikahan plak..

eceli baju ni dah ada beads cuma customer ini, Hani mahukan Sally jahitkan pd lengan baju dan bawah baju saja..cuma nk tambah2 aje..nnt ada org cakp Sally yg jahit semua beads tu, bukan eh..Sally cuma jahit pd bhgn lengan baju dan bhgn bawah baju..sikit sgt dan Sally cuma amik masa 2hari saja..Alhamdulillah Hani suka sb dia nk simple saja..tp kl ikutkn Sally, ada la Sally nk tambah tp dah Hani ckp ok hehe..(terlebih sudah Sally ni ahazz..)

ok, baju ni ada sedikit cite tau..mula2 Sally dpt baju ni, Sally mmg xtau nk buat apa..then Sally surfing la..last tu terjumpala satu design mmg saling xtumpah mcm baju pengantin Hani ni..terjumpa dlm Fp Kak Muzz kita la..(http://kilauanmustika.fotopages.com)...apa lg, Sally sms dan ask 4 help la..rupa2nya Kak Muzz cuma jahit Pintalan saja..dan Sally mmg xtau lgsg camne nk jahitnya..so, bermulala 'unformal class' between me N' K.Muzz..alhamdulillah masa tu Kak Muzz tgh free..mmg rezeki Sally la..syukur....

sms by sms..toturial by toturial..lastly Sally dpt buat..tp xtaula camne kata Cikgu Muzz..so, Sally harap sgt Kak Muzz dpt komen di sini..dan di sini jugak Sally amat2 berbesar hati utk menyatakan ribuan..jutaan terima kasih krn sudi mengajar Sally yg lemah ini..sb mula tu mmg Sally agak frust sb xdpt buat kan tp akhirnya..

baju ni eceli dah siap last week tp disbbkn Sally bz dgn keje2 umh, anakanda2 dan kekanda yg kurang sihat serta keje2 kekanda yg terpaksa Sally bantu so this week br Sally serahkan baju ni pd ownernya, Hani..harap Hani suka ye..br semlm Hani dtg amik baju..Hani kasi kad jemputan perkahwinannya tp Sally mmg xtau samada Sally blh pergi atau tidak..apa2pun terima kasih di atas undangan Hani tu.. so happy viewing ye..

setinggi penghargaan pd Kak Muzz...terima kasih..

ini khas utk Kak Muzz..mudah2n Mustikamu sentiasa berKilauan..amin..




..Sally cuma jahit bhgn lengan tangan dan bawah baju saja..tlg jgn tertipu ye..




..Pintalan Kasih..


Quote:
Kak Jem --> ooo..nk belajar SF..mmg kena mtk tnjk ajar drpd sifu la jwabnya hehe..sb jahitan Kak Nora mmg halus dan sempoi..Sally pn masih terkial2 nk buat SF ni..ala2 SF adala..hehe...xpe, mari kita sama2 belajar..
*Pendang tu agak jauh gak hehe..xpe,kl blk raya nnt,kl ada kesempatan,blhla kita beraya

Ija --> ala, Ija..timakaceh..tp jgn lupa ekk, bukan Sally jahit keseluruhan baju tau..Sally cuma jahit bhgn lengan tangan dan bawah baju je..kl satu baju tu, mmg xblh buat dlm ms 2hari hehe..thanks cz sudi singgah Fp Sally ekk..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net