..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-May-2009 04:14 Email | Share | Bookmark
Design Tercicir plak...

bahagian badan baju
overall..
zoom skit..
3 kuntum lily..
bunga 1
bunga 2
bunga 3
Assalamualaikum..

eceli Sally xperasan rupa2nya ada satu lagi baju yg Sally terlupa sesgt nak post kat sini..ini baju Mak Teh Sally (Kakak Ipo Bonda)..orgnya mmg manis, kecik-molek&putih melepak..baju ni Mak Teh nk pakai masa konvo anak sulongnya dan satu2nya anak pompuannya, Fatini di UTM, Skudai..anaknya menerima Diploma kat sana..baju ni siap dlm 1week je..ni baju utk Bulan Mac hehe..tercicir..

Mak Teh dah pesan jgn buat over2, nnt Mak Teh malu nk pakai so Sally buat sesimple yg mungkin..mmg xde idea mula2 tu..tp bila Mak Teh call nk cepat, suddenly ada plak ideanya hehe ..magik tul la...so, happy viewing..

p/s : xtau nak letak nama apa utk design ni..nntla tanya kanda nnt la..



kanda beri nama "Cakerawala"

Quote:
Kak Jem --> ni Kak Nora buka kelas kat SP, Kedah..apa kata p redah kat sana..mesti dan punya..nk Sally habaq kat Kak Nora x..?blh book utk Kak Jem..nak x..?

Aishah&Suria --> alahai budak2 ni..mana plak superheroin, tgklah KS ni, tgl tulang saja..mcm signboard kwsn accident je hehe..eh,kanda KS nk gi UMP..jom jumpa,nk x..?korang xnk mkn kat umah KS ke..?mehla..

Kak Izan --> timakaceh sb Kak Izan sudi jenguk Fp Sally yg penuh dgn sawang ni..xsempat nk mengemas huhu..lgpun susah nk aplod kan..ingt nk pindah umah gak tp xsempat jugak..alahai hehe..nnt Sally tukar link Kak Izan ekk..
amboi2 Kak Izan, dah terror sulam benang ek..Sally pernah cuba tp hampess..ni kl sempat, Sally nk try gak..blh Kak Izan beri tunjuk ajar ekk..

[13/5/09]Aishah&Suria --> lor..cuti ke..?brapa lama..?xpe, nnt kl kita sama2 free, kita jalan2 cari mkn, nak x..?then blh beadings wahhh..mcm best saja..
eh,nk x kita soh Kak Nora buat kelas kat Kuantan, korang setuju x..?

Kak Jem --> xpala..kl Sally blk kg, kita blh belajo sama2 ekk..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net