..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-May-2009 13:45 Email | Share | Bookmark

jahitan asal..cantik kan..
di 'make over'
baju + tangan..
ranting bunga-bunga cinta..
bahagian dada + leher..
Assalamualaikum...

ok, even Sally still berehat tp Sally cuma nk tlg Siti sb dia nk bertunang Ahad ni..even masa suntuk tp Sally mmg bekerja keras la..eceli lengan baju ni Siti dah jahit separuh tp Sally terpaksa buka sb nk samakan design yg Sally nk buat kan..tp Siti jahit tu mmg cantik..

pd mulanya Sally nk buat ala bunga bintang tp sb masa suntuk kan so Sally cuma letak acrylic stone saja...jahit daun pun dah satu hari setengah sb kainnya telah siap disulam so kain jadi keras la...cuma sekali je jarum patah hehe..so, happy viewing dan selamat bertunang utk Siti yg manis sekali..

Sally dah sms Siti dan dia suka..ramai org puji katanya hehe..alhamdulillah..



..bUngA-BuNGa cINtA..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net