..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-May-2009 05:18 Email | Share | Bookmark
I'm Home...

overall baju..
mErAk KaYAnYAn..
bunga utama..
tangan..
Assalamualaikum...

wahhh..bersawang mawang tul Fp Sally ni ekk...aik labah2 tinggalkn jejak plak ...semak samun ni kena tebas dulu ni...apa2pun Sally mohon maaf kpd kwn2 beaders dan peminat2 beads di luar sana..alhamdulillah keadaan sekrg semakin terkawal hehe (mcm kerek aje hehe)..

so, utk cuci mata mari kita tgk baju yg mmg sama jugak bersawang dgn Fp Sally ni..kebetulan tuan punya baju ni baru je amik...baju ni kepunyaan Najiha, anak kepada Chef kita, Kak Ummi-home sweet home..kl ada sapa2 yg nk menu2, resepi2 dan masakan2 yg ringkas, simple malah sodap, silala berkunjung di sini ek...http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com...

Baju ni kekanda telah berikan nama "Merak Kayangan" ...so, happy viewing ekk..



..mErAk kAYaNyAn..

Quote:
Kak Zai --> tima kaceh..alhamdulillah ada la sikit2 jahit hehe..kl xmenjahit, boring plak..

Kak Ummi --> tima kaceh krn sudi anto bj..moga Kak Ummi dan Najiha berpuas hati dan suka design baju tu..kl xsuka, sms Sally ekk..

Kak Wan --> makaceh..hari ke-2 anakanda dah berjln..biasala budak2..kuat kan..mlm2 baru nk cari bonda dia..huhu..

Kak Nora --> thanks yg baik tu dtg drpd-Nya..yg buruk dan hampeh itu dtgnya dr kelemahan diri Sally sndr..lgpun kata kanda, org2 yg beriman akan diberikn dugaan..(erk, beriman kah diriku ini..mudah2la..amin )

Dayang --> xpe..bukan rezeki..lgpun leh enjoy lg haha..(ada ka camtu plak ) weeyyy, xde hadiah utk prince aku ni ke..hehe..erk, brape ek berat Kayra..? prince aku ni 10kg dah..mkn xhenti2..main xhenti2..bubbling xhenti hehe..

Lin --> aha Lin, lama kita terpisah kan..lastly kita ditemukan dlm beadings world kan hehe..alhmdullh..ala Lin, ks buat kecil2n saja..xsehebat beaders2 yg lain..nth2 Lin jahit lg cantik dr ks..Lin built la blog ke Fp ke..blh tukar2 idea..kan..apa2pun brapa org anak Lin..?jemputlah dtg ke Kuantan..blh kita chit chat chot..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net