..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Dec-2008 11:30 Email | Share | Bookmark
Mission Complete..

overall..
lengan..
bawah baju..
lengan + bawah baju..
iring (double layer)..
with flash..
19hb Disember 2008

Alhamdulillah akhirnya selesai jua da' 2nd baju Kak Yati..sebnrnya simple je tp disebabkan bajunya adalah kurung riau so lama la skit..actually Kak Yati nakkan baju2nya hujung bulan ni tp sbb Sally begitu teruja nak jumpa dgn Kak Liza dan Kak Umi, Sally siapkan cepat2 supaya nnt blh tumpu pd 1st date kami bertiga nnt..ptg ni hantar baju2 Kak Yati..harap2 Kak Yati berpuas hati dan masih mahu menghantar baju pd Sally lagi, mudah2n...amin..

masa menjahit di bahagian lengan tangan baju tu, kira ok lagi la even panjangnya lebih kurang 17"...tapi bila sampai bab bawah baju tu..adussss mcm2 berlaku sb hati dok fikirkan Kak Liza dan Kak Umi ....kejap benang tersimpul la kejap terputus la kejap tersekat la kejap benang hilang dek diterbangkan angin cepat2 kejo ..yelah, 60" di 'iring' kan..double layer plak tu..mula2 tu rasa mcm agak sukar la tp bila lama2 tu, waahhhh..best la..xsabo la nk terima baju lagi..

so, happy viewing n sori sb mmg pic xclear..blurr..

mesti beaders dan kawan2 tertanya2 sapakah Kak Liza tu..jeng jeng jeng jeng..



close-up lengan baju dan bawah baju - manik beriringan (DL)


bawah baju..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net