..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Dec-2008 03:09 Email | Share | Bookmark
In Progress..Baju 1st Kak Yati..

overall baju..
close-up bunga..
zoom skit...
xbape clear..
tocang manik..
blurr..
Alhamdulillah..sehelai baju Kak Yati dah selesai..actually designnya senang, mudah dan simple tp disebabkan Sally nk carikan yg terbaik..Sally amat2 hargai sesgt cadangan sifu, Kak Nora..Sally dah teliti 2,3hari design Kak Zuraidah tu ditambah dgn design para beaders bersama cadangan kekanda digaul plak dgn idea sendiri so tercetuslah design sederhana ni..

pada mulanya pd outline bunganya Sally letak labuci yg mmg shinning2..tp terlupa plak yg Kak Yati dah pesan, dia xnk bling bling sgt sb dia pakai gi keje so Sally cari labuci bulat yg rata tu yg colornya pudar sikit..katanya lagi kl vogue sgt, baik dia pakai gi function hehe..Sally dah jahit dan dah siap tp disebabkan dalam hati terasa mcm nk mtk tuan punya baju tgk sendiri hasilnya sebelum diteruskan lagi..mmm..seperti yg dijangkakan, Kak Yati terkejut.."Sally, cantik sgt..ok, kl camtu..bunga tu buat 2, 3 saja..yg lain xyah la buat..takut cantik sgt, kang Kak Yati xpakai gi keje plak "..itulah katanya..barulah lega hati Sally dan dgn riang rianya stop dan barulah jahit di bhgn lengan baju..

kat lengan baju tu, Kak Yati mtk nak buat tocang tp xnk letak manik diamond tu..katanya xcantik..so, Sally letak manik bulat tu..tp Sally xsangka la buat tocang ni guna manik byk giloss ..pd mulanya nk jahit gak kat bawah baju tp kanda cakp xyahla..hehe.."baik boss " tadaaa...dah siap sepenuhnya tp pic plak blurr sb guna hp ....kamera still on the way..

baju yg kedua Kak Yati ni next coming up ok...baju kedua ni cuma buat manik iring double aje..by the way dah settle satu keje..


psssttt...tgh2 dok menaip ni, tetiba Mama (Kak Yah) call...ayaa, Sally lum lg update la hehe..tima kaceh Mama for ur concern..hari ni mmg tenet time..lepas lunch br nk sambung jahit 2nd baju plak..

so..happy viewing dan berilah komen utk upgrade my skills..


..badan baju..


..tocang manik..


Quote:
Kak Nora --> tima kasih bebyk Kak Nora..xtaulah betapa murahnya rezeki Kak Nora lepas ni..mmg Kak Nora ni a very best person..

Kak Shima --> Sally dah tgk tp mahal jugak la hehe..tp xpe, Sally akan simpan duit sndr la..psst..kl xdaya gak, mtk kat kanda aje la

Mama --> thanks 4 ur concern..eee..xsabo nk gi umah Mama ni..bila ekk nk gi ni

Kak Zai --> itulah Kak Zai..bosan sgt dok umah sampai agak mendesak staf2 anto baju kat Sally ..ttg bom tu actually bukan idea JPS tp nthlah..kanda ada blk cite..Najib ada turun tgk..Sally xingt apa kes sebnrnya hehe..skrg ni diorg dah prepare awal2..even banjir tp harap2 xteruk sgt mcm thn lepas sampai xnmpk apa..ada yg nmpk bumbung dan ada yg cuma nmpk satelit astro tu aje..sedih gak ms gi melawat thn lepas tu..hehe..terlajak cite banjir plak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net