..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Nov-2008 11:33 Email | Share | Bookmark
Ros Manja - Baju Kak Ros (Wife Timbalan JPS Phg)

bunga bintang..
tgn saja yg dijahit..
Ros Manja..
overall baju..
bhgn hadapan lengan..
bhgn belakang lengan..
19hb November 2008

Akhirnya siap jugak baju Kak Ros..mmg simple..tersangatla simple tp disebabkn Sally ni baru je belajar dan kain dia mmg lembut sesgt so mmg takes time la..alahai, dugaan ...even dah siap tp Sally xdpt nak letak di fp sb tenet syik down je sejak 2 menjak ni..ni pun baru leh connect..tgklah hasil keje Sally tak seberapa ni..utk permulaan..harap Kak Ros suka..sb Kak Ros dah pesan, jahit di bahagian tangan sahaja..hehe..

Sally mtk maaf sb pic xbrapa clear sb guna hp Sally..anak 1st Sally dah rosakkn camera ..

masa Kak Ros dtg amik bajunya..dia begitu teruja dgn SF..wow, bercahaya berseri2 mata Kak Ros bila Sally tunjuk hasil keje Kak Nora..then dia terus call akak dia utk hantar baju kebayanya utk di'SF'kn..wahh..bukan makin suka Kak Ros tu hehe..Sally pun suka, alhamdulillah..mudah2n Sally cepat2 expert & cekap SF ni..

abih saja selesai baju Kak Ros ni..Sally terus buat SF utk baju Sally demi menyahut seruan Kak Nora hehe.. ...


22hb November 2008
Setelah difikirkn dan diselak pelbagai fp so Sally nak namakan my 1st beading ni as 'Ros Manja' sempena nama tuan punya baju ni..hehe..


Quote:
Mr.Mosoon --> tq

Kak Zai --> ala, Kak Zai..xpelah..nnt kl Sally blk kg, leh la Sally singgah kat sana..lagipun Sally tgh belajar buat SF kat baju sendiri tu..so, takes time la nk siapkn tu..

Kak Liza --> adussss...bagai xcaya Kak Liza sudi beri komen sb selama ni mmg Akaklah chef dihati Sally..kl bab masakan, mmg fp Kak Liza la..kl bab beads, mmg fp Kak Nora...wahh..sukanya bila idola menegur kita yg kerdil ni hehe..sukala sukala sukala.. ...Kak Liza, bila nk balik kedah lg..?

DK --> insya-Allah aku turun KL sb besday 2nd baby aku tu 10/4/08 tu sama dgn besday papa mentua aku..my 1st baby plak sama besday dgn mak aku..alahai, diorg je sama..dgn aku xde plak yg sama..

Kak Marina --> tima kaceh..ala, Akak..biasa2 je..utk permulaan ...Kak Marina dok kat ne? Sally lupa la..ala, Akak leh tempah pd Kak Nora@Kak Mimi..Kak Mimi tu mesti dah terror tu hehe..mmm..rindu plak pd semua kakak2..bila la dpt jumpa lg..

Kak Liza --> btllah kata org..Kak Liza ni mmg mmg mmg friendly dan baik hati..Sally xleh gi mana2 bulan 11, 12 dan bulan 1 thn depan..mmg tiap2 thn mcm tu sb banjir..insya-Allah, kl ada masa..Sally nak jmpa sesgt idola masakan Sally ni..tima kaceh utk no.fon Kak Liza..nnt Sally akan sms@call ekk..cayang Kak Liza


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net