..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Nov-2008 02:50 Email | Share | Bookmark
Kelas Jahitan Manik Sessi 2/2008

beads, jarum & benang yg telah disediakan..
kain lakaran yg disediakan..
kuih pagi..
sayur - lunch time..
ikan kering - lunch time
lunch time..nyam nyam nyam..
Kak Mimi yg tomei..
Kak Marina yg world..
inilah power puff hehe..Dayang senandung nan mlm..:)
si manis Yati..
Kak Zai manik..
group sebelah..tekun abihkn beading..
RJ ku...kaulah pooojaan hati kami..
da' 2nd team of da' beading's classes..
tgklah RJ tulis nama Sally..eee,suka tau hehe..
xcaya bersama RJ..
Kak Nora terbest..
RJ da' bomb..
Dayang yg gempaq..
wow..mcm artis la kitaorg hehe..
jom shopping manik..
Alhamdulillah, akhirnya Sally dpt jua attend class Kak Nora dgn jayanya..mmg betul2 seronok..enjoy..selesa..puas hati..xtergambarla dr kata2..sampai ms on the way balik pun, dok terbayang2 suasana dlm class..dlm tido pun dok memikirkn SF tu hehe..betapa betapa betapa lah ..


Kak Nora@Kak Lily(suppose be Kak Lily@Adik Lily ek..sori..), tima kaceh bebnyk for u'r kindness n helpful..even Sally benginner tp Sally diajar dgn baik sekali..eee..camne ek nak cakp..terkata la..mmg terharu la sb this is my 1st time attend class like this..xsangka mmg best.. dan thanks jua utk mknan2 yg best dan sedap..tp pic kek coklat xsempat amikla

for Dayang..wow..best giler beb dok semeja dgn ko..aku ingt kulah org paling 'pendiam' n 'sopan2' gitu ahakzz...xsangka ada geng dua kapla ...sorila xsempat nk salam dgn ko..anak ko menangis so aku say bye saja..
xkurang jugak Kak Mimi..penyabar tul even Akak lambat sikit drpd ktorg tp Akak selamber je balik umah (taulah umah dekat hehe)..Akak mmg world la..
Kak Marina plak, pd mulanya Sally ingtkn Akak ni serius, rupa2nya sama je..Sally tabik sb Akak mmg tekun menjahit even dihujani dgn panggilan telefon..cayalah Ummi Marina..
utk si manis Yati plak, kl dpt baby gurl..ajaqla dia beading ni..n jgn lupa btau ktorg semua ttg kehadiran org baru nnt ekk..
utk Kak Zai, thanks for everything..manik2 Akak mmg best..nnt Sally nk order lagi ekk..


utk akak2 di meja lg satu tu, Sally mmg mohon maaf bebnyk sb xdapat berkenalan dgn akak2 semua cuma ingt Balkis saja..kalau blh, akak2 sentkan Sally fp akak2 ke..email akak2 ke..or anything yg dpt kita kontek-mengontek..

paling-paling-paling-paling xsangka sekali...RJ dtg..ya Allah, terhenti degupan jantung ni..terkedu Sally masa tgk RJ masuk class..mcm xpercaya la..selalu tgk dlm buku n tenet..ini in front of me..wow, unbeliveable tul ..lepas ni, kl ada class Kak Nora lg n Sally diberi peluang..mmg nak attend class lg la..eee..dpt bergambar dgn RJ la..glamorrr la sekejap hehe..yg best tu, RJ xjemu2 sebut psl Kuantan..perghhh..riak ria terasa dihati ahakzz

ini ada la beberapa keping gambar yg sempat la Sally snap semlm..enjoy it..



Quote:
Kak Nora@Kak Lily --> tima kaceh jua utk segala2nya..termasuk ilmu..friendship..alatan..dan paling best makanan la Sally akan usahakan SF utk bj raya haji nnt..so, tungggggguuu..
Kak Nora, Sally mmg suka share mknan..tp kl nak turun Kuantn, btaula..nnt Sally will make something special tau..(utk bln 11,12&bln 1 thn depan xleh la sb musim banjir..)
Mira --> thanks..nnt kl ada apa2 teguran, komenla ekk..mudah2n makin bertambah maju la dunia beading ni..
mira-creations --> actually dah lama ngidam nak attend class2 mcm ni..dulu ada attend class menjahit tp separuh jln je..tetb nmpk plak beads, nmpk best je..tu yg try tu dan mmg gempak la.. ..Sally dah singgah fp Mira,mmg cantik..tq sb sudi mengomen..
lg satu Mira, semua ini adalah dorongan drpd hubby..pesanan Sally, insya-allah kl Mira akan ada masa utk attend class Kak Nora..mmg lebih berbaloi n gempak beb..
mirahadli --> tq..sama2lah kita semua berjaya dan diberkati


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net