..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-May-2009 07:47 Email | Share | | Bookmark
Baju Kak Yati lagi..

baju yg ke-3..
baju yg ke-4..
Assalamualaikum....

kat sini Sally cuma nk view 2 pasang baju Kak Yati, my regular customer..dan congrate pdnya krn baru melahirkan anaknya yg ke-4..baby boy..pd 3/5/09 yg lalu..tahniah diucapkan..so, bajunya masih ada pd Sally even dah siap sb Kak Yati berpantang di kg..lgpun bukannya dia nk pakai lg, itulah katanya hehe..tul jugak kan..

baju2nya kali ni Kak Yati nakkn jahitan tocang so Sally cuba buat perbezaan la antara baju2 berkenaan..satu baju Sally letak manik silinder+bulat dan satu baju lg Sally letak manik bulat..so, happy viewing ye..



tocang merah + pink...


tocang purple + marron..


Thursday, 7-May-2009 05:18 Email | Share | | Bookmark
I'm Home...

overall baju..
mErAk KaYAnYAn..
bunga utama..
View all 4 photos...
Assalamualaikum...

wahhh..bersawang mawang tul Fp Sally ni ekk...aik labah2 tinggalkn jejak plak ...semak samun ni kena tebas dulu ni...apa2pun Sally mohon maaf kpd kwn2 beaders dan peminat2 beads di luar sana..alhamdulillah keadaan sekrg semakin terkawal hehe (mcm kerek aje hehe)..

so, utk cuci mata mari kita tgk baju yg mmg sama jugak bersawang dgn Fp Sally ni..kebetulan tuan punya baju ni baru je amik...baju ni kepunyaan Najiha, anak kepada Chef kita, Kak Ummi-home sweet home..kl ada sapa2 yg nk menu2, resepi2 dan masakan2 yg ringkas, simple malah sodap, silala berkunjung di sini ek...http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com...

Baju ni kekanda telah berikan nama "Merak Kayangan" ...so, happy viewing ekk..



..mErAk kAYaNyAn..

Quote:
Kak Zai --> tima kaceh..alhamdulillah ada la sikit2 jahit hehe..kl xmenjahit, boring plak..

Kak Ummi --> tima kaceh krn sudi anto bj..moga Kak Ummi dan Najiha berpuas hati dan suka design baju tu..kl xsuka, sms Sally ekk..

Kak Wan --> makaceh..hari ke-2 anakanda dah berjln..biasala budak2..kuat kan..mlm2 baru nk cari bonda dia..huhu..

Kak Nora --> thanks yg baik tu dtg drpd-Nya..yg buruk dan hampeh itu dtgnya dr kelemahan diri Sally sndr..lgpun kata kanda, org2 yg beriman akan diberikn dugaan..(erk, beriman kah diriku ini..mudah2la..amin )

Dayang --> xpe..bukan rezeki..lgpun leh enjoy lg haha..(ada ka camtu plak ) weeyyy, xde hadiah utk prince aku ni ke..hehe..erk, brape ek berat Kayra..? prince aku ni 10kg dah..mkn xhenti2..main xhenti2..bubbling xhenti hehe..

Lin --> aha Lin, lama kita terpisah kan..lastly kita ditemukan dlm beadings world kan hehe..alhmdullh..ala Lin, ks buat kecil2n saja..xsehebat beaders2 yg lain..nth2 Lin jahit lg cantik dr ks..Lin built la blog ke Fp ke..blh tukar2 idea..kan..apa2pun brapa org anak Lin..?jemputlah dtg ke Kuantan..blh kita chit chat chot..


Thursday, 26-Feb-2009 04:23 Email | Share | | Bookmark
Ya Allah..

Bismillahirrahmanirrahim...

Ya Allah Ya Tuhan...Engkau ampunilah dosa2 kekandaku..dosa2 anak2ku yg masih kecil..dosa2 diriku yg kerdil ini..kaum keluarga kami..sedara-mara kami..jiran2 kami..guru2 kami..sahabat2 kami..musuh2 kami..dan semua muslimin serta muslimat samada masih hidup ataupun sudah meninggal dunia..

tiada daya bg diriku utk melawan segala dugaan dan cabaran ini melainkan dgn rahmat-Mu..petunjuk-Mu..cahaya ilham-Mu..aku memohon kesabaran dan keimanan yg tak berbelah bagi Ya Allah..Engkau sembuhkanlah anakandaku yg masih kecil..kurangkanlah segala kesakitannya..berikanlah daku kesabaran dalam menjaganya..mengubatinya..membelainya..

Ya Allah, akanku jaga amanah2-Mu ini dgn baik..akanku titpkan segala suruhan-Mu..akanku tegahi mereka perkara2 yg mungkir dan munafik..hanya Engkau Maha Mengetahui apa yg terbuku dan terpendam dlm hatiku di tika ini..

Engkau tabahkanlah hati ini..teguhkanlah benteng keimananku..terima kasih kerana mengurniakan cahayamata yg amat2 berharga ini dan ditemukan teman hidupku yg amat2 memahami dan terlalu222222 penyabar...

Ya Allah...ampunilah segala dosa2 kami (termasuk sapa2 yg baca Fp ini)...matikanlah kami dlm keimanan..temukanlah kami di syurga yg paling atas sekali Ya Allah..

Amin...


eceli anakanda yg sulong Sally mengalami sedikit kemalangan di rumah..even Sally agak panik tp Sally tak putus berzikir agar dikuatkan hati dan iman ini..kejadian berlaku dlm kul 10.15am pd 24/2/08..alhamdulillah anakanda berunsur pulih..mudah2an anakanda Sally cepat sembuh..diberkati dan dilindungi selalu..ini dugaan utk Sally utk lebih berhati2 dan lebih tegas..nnt ek Sally akan cite apa yg terjadi..skrg ni mmg xsempat nk upload pic...
Sally mohon maaf utk beaders dan kwn2 yg mengikuti Fp Sally ini..kl ada apa2, smsla Sally..baju2 semuanya alhamdulillah dah siap cuma tinggal baju mak sedara aje...nnt kl ada kesempatan, Sally akan upload ye..maaf ye..

Assalamualaikum..


Saturday, 7-Feb-2009 09:41 Email | Share | | Bookmark
..Pohanan Kemaafan..

Assalamualaikum...

Sally btl2 mtk maaf sb xupdate or upload apa2...Sally btl2 sibuk sejak kebelakangan ini..insya-Allah, lepas ni (myb next week) kot Sally akan upload sumthing utk paparan semua terutamanya beadings fans..

buat masa sekarang ni, Sally xsempat nk upload apa2 so tunggu la nnt ekk...

stay tuned..

harap maaf..segala kesulitan amat2lah dikesali dan harap dimaafi..

wassalam..


utk sesiapa ingin membuat tempahan,silala menghubungi Sally di chukiwa@yahoo.com ataupun sms/call di no. 017-9130507..


Sunday, 18-Jan-2009 13:07 Email | Share | | Bookmark
A Happy New Year

 


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net