..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-May-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN HARI RAYA DIBUKA..LIMITED EDITION..

Assalamualaikum...

Kepada sesiapa yg ingin bajunya disimbahi oleh kerlipan beads2 or sequins, silala hubungi Sally skrg..terutamanya bg yg tinggal di Kuantan dan kawasan berdekatan..

Setakat ni Sally menerima juga tempahan utk baju2 pengantin..(maklumlah cuti sekolah tidak lama lagi kan..)..kl blh, sms Sally sb kl calling..susah skit nk bercakp..nanti ada org tlg jawab dan rajin amik panggilan hehe..(anakanda2 la..sapa lg..)..

jgn tunggu lama2 sb tempahan ini adalah terhad..



Quote:
Yan --> xpalah, kl xdan blh belajar dr Sally tp Sally ckp awal2, Sally bkn guru terbaik hehe..(xreti nk ngajo..hampess skit )

Kak Jem --> Sally dok kat Kuantan tp kg halaman la kat Kedah..kat SP..Kak Jem kat mana..?

Aishah&Suria --> xkisah la bila2 sb kita ikut kelapangan Kak Nora, ok..? tp korang carila sekurang2nya 10org..kl ramai bdk2 UMP nk masuk, kita buat kelas kat UMP aje la..camne?ok x?korang brapa lama cuti daaa...


Monday, 11-May-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
Design Tercicir plak...

bahagian badan baju
overall..
zoom skit..
View all 7 photos...
Assalamualaikum..

eceli Sally xperasan rupa2nya ada satu lagi baju yg Sally terlupa sesgt nak post kat sini..ini baju Mak Teh Sally (Kakak Ipo Bonda)..orgnya mmg manis, kecik-molek&putih melepak..baju ni Mak Teh nk pakai masa konvo anak sulongnya dan satu2nya anak pompuannya, Fatini di UTM, Skudai..anaknya menerima Diploma kat sana..baju ni siap dlm 1week je..ni baju utk Bulan Mac hehe..tercicir..

Mak Teh dah pesan jgn buat over2, nnt Mak Teh malu nk pakai so Sally buat sesimple yg mungkin..mmg xde idea mula2 tu..tp bila Mak Teh call nk cepat, suddenly ada plak ideanya hehe ..magik tul la...so, happy viewing..

p/s : xtau nak letak nama apa utk design ni..nntla tanya kanda nnt la..



kanda beri nama "Cakerawala"

Quote:
Kak Jem --> ni Kak Nora buka kelas kat SP, Kedah..apa kata p redah kat sana..mesti dan punya..nk Sally habaq kat Kak Nora x..?blh book utk Kak Jem..nak x..?

Aishah&Suria --> alahai budak2 ni..mana plak superheroin, tgklah KS ni, tgl tulang saja..mcm signboard kwsn accident je hehe..eh,kanda KS nk gi UMP..jom jumpa,nk x..?korang xnk mkn kat umah KS ke..?mehla..

Kak Izan --> timakaceh sb Kak Izan sudi jenguk Fp Sally yg penuh dgn sawang ni..xsempat nk mengemas huhu..lgpun susah nk aplod kan..ingt nk pindah umah gak tp xsempat jugak..alahai hehe..nnt Sally tukar link Kak Izan ekk..
amboi2 Kak Izan, dah terror sulam benang ek..Sally pernah cuba tp hampess..ni kl sempat, Sally nk try gak..blh Kak Izan beri tunjuk ajar ekk..

[13/5/09]Aishah&Suria --> lor..cuti ke..?brapa lama..?xpe, nnt kl kita sama2 free, kita jalan2 cari mkn, nak x..?then blh beadings wahhh..mcm best saja..
eh,nk x kita soh Kak Nora buat kelas kat Kuantan, korang setuju x..?

Kak Jem --> xpala..kl Sally blk kg, kita blh belajo sama2 ekk..


Sunday, 10-May-2009 15:05 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN HARI RAYA DIBUKA..LIMITED EDITION..

 



chukiwa@yahoo.com
017-9130507


Sunday, 10-May-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Ibu...

 
Assalamualaikum...

so, hari ni telah diiktirafkan sebagai Hari Ibu..teringat Sally ms kecik2 dulu..

Sally kan kl dulu mmg malu skit nk ucap Selamat Hari Ibu ke Selamat Hari Jadi ke apa ke sb Sally dulu jahat nooo...selalu je melawan cakp bonda..dan bonda selalu ckap, "jgn cakp dan buat mcm tu pd mak..nnt bila Angah dah jadi mak, baru tau..xpelah, mak maafkn.."..bila dikenang2 semula, mmg menitis airmata Sally ni...

sejak masuk ke U, barulah Sally faham erti sebenarnya apa itu "IBU"...betapa besarnya pengorbanan ibu kita semua..dr saat peknen, detik2 nak bersalin dan seterusnya menjaga kita, xkira senakal mana kita ni kan..Sally nak ucapkan pd Naqibah Sally, mmg Sally xlupa namanya..Kakak Zahrah..mmg Kak Zahrah telah menyedarkan Sally betapa mulianya kasih Ibu..di samping membimbing Sally ke arah kebaikan..terima kasih di atas hadiah yg paling cukup bermakna..sebuah Mathurat dan utk pengetahuan Kak Zahrah, Mathurat tu sampai sekrg Sally sentiasa amalkan..sepertimana Akak ajarkan..dah 10thn dah Mathurat tu..alhamdulillah Sally ditemukan dgn Naqibah sesabar Kak Zahrah..(kl Kak Zahrah terjumpa dan terbaca Fp ni, harap dpt hubungi Sally ekk..)

so, sambung blk psl Hari Ibu ni..then Sally mmg selalu utamakn bonda dlm apa jua keadaan an keputusan..Sally belikn tudung impiannya..baju2..kain2..bawanya gi jalan2 dan mcm2 lagi...tp mmg xblh tanding pengorbanan ibu terhadap kita bukan..?so, thn ni Sally blum pos lg hadiah utk bonda..utk mama(MIL), Sally blum settle lg..tp kl dah siap, Sally akan poskn@Sally akan beri ms kitaorg balik nnt ekk..SALLY SAYANG SANGAT PD MAK DAN MAMA..

Sally cuma nk ucapkan "SELAMAT HARI IBU"...moga menjadi ibu yg paling bahagia hari ini, esok dan selamanya...menjadi ibu mithali..dikurniakan anak2 soleh-solehah..sentiasa bersabar dgn karenah anakanda2 kita..diberkati selalu..dimurahkan rezeki..sihat tubuh badan..dan gembira selalu..

pd ibu yg sudah meninggal dunia..marilah kita sama2 berdoa agar rohnya diletakkn dlm golongan org2 yg beriman&bertaqwa..diampunkan segala dosa2nya..dan mudah2n ditemukan di syurga kelak..Al-Fatihah..amin..



A mum is a rose whose petals are soft..
A mum is a lily whose stem is tall and strong..
A mum is a person who is never wrong..
A mum is a person you should LOVE forever..
Trust her, believe her and never doubt her..
Happy Mum's Day..


Sally hadiahkn award ni pd semua kwn2, kakak2 dan adik2...sila la amik dan letak pd Fp dan blog ye...

Quote:
Yan --> tima kaceh..ala, biasa2 aje...nnt kl Sally blk kg, kita jumpa ekk..blh kita belajo buat SF, nk x..? hehe...ni Kak Nora buat kelas kat SP..apa lagi, redah aja la..

Kak Jem --> makaceh..Sally baru lg dlm bidang ni..kena belajo lg..sila beri tunjuk ajar ye..Kak Jem punya air tangan lg la mengancam2..timakacweh jua krn sudi singgah Fp Sally yg xseberapa ini..Sally dah linkkn Fp Kak Jem, blh kan?nnt kl Sally turun Melaka, Sally nk kontek Kak Jem la, blh x..?


Saturday, 9-May-2009 13:45 Email | Share | | Bookmark

jahitan asal..cantik kan..
di 'make over'
baju + tangan..
View all 5 photos...
Assalamualaikum...

ok, even Sally still berehat tp Sally cuma nk tlg Siti sb dia nk bertunang Ahad ni..even masa suntuk tp Sally mmg bekerja keras la..eceli lengan baju ni Siti dah jahit separuh tp Sally terpaksa buka sb nk samakan design yg Sally nk buat kan..tp Siti jahit tu mmg cantik..

pd mulanya Sally nk buat ala bunga bintang tp sb masa suntuk kan so Sally cuma letak acrylic stone saja...jahit daun pun dah satu hari setengah sb kainnya telah siap disulam so kain jadi keras la...cuma sekali je jarum patah hehe..so, happy viewing dan selamat bertunang utk Siti yg manis sekali..

Sally dah sms Siti dan dia suka..ramai org puji katanya hehe..alhamdulillah..



..bUngA-BuNGa cINtA..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net