..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 12:20 Email | Share | | Bookmark
Baju Najwa lagi..

baju hantaran Najwa..
iring triple bhgn lengan tgn shj..
tadaa...
Assalamualaikum...

Pada mulanya Sally rasa xberapa yakin nak siapkan baju hantaran Najwa ni sb kekanda xde kan..dia ada meeting kat Genting Highlands..tp Sally xnak ikutla sb memandangkan Sally baru je sembuh kan..tp fikir punya fikir..last2 Sally ikutla kanda sb kanda cakp, "kl dok umah, mcm2 keje nk dibueknya baik ikut kanda..dok hotel, relax saja sambil beadings.." mmg betul cakp kanda tu..kl dok di rumah, mcm2 Sally nk buat..last2 xleh masuk 'opis' Sally tu..bila la nk siap kan..

so, Sally start jahit hari Isnin dan siap sepenuhnya hari Rabu mlm..ala, jahit simple je..iring triple hehe..tp skrg ni Sally still kat GH lg..xtau bila balik..tgk meeting kanda dulu..so, baju ni still ada pd Sally la..Sally mtk izin Najwa utk view baju hantaran ini..Najwa kasi..yea yea hehe..

so, happy viewing dan coming soon..ada 2psg baju mak Najwa..insya-Allah..



inilah hasilnya..


iring triple..(sekali tgk, nmpk mcm pokok krimas sb warnanya hehe..)

Quote:
Fina --> tima kaceh ..Sally dah singgah blog Fina..wahh, Fina punya lagi meletup..tima kaceh jua cz sudi singgah ye..dtg lg ye..

BnB --> tima kaseh Kak..semua ini atas sokongan dan tunjuk ajar Kakak2 beaders jugak..tima kaseh yg tak terhingga

Kak Yan --> tima kaseh Akak..semua ini berkat nasihat semua jugak..


Wednesday, 24-Jun-2009 13:26 Email | Share | | Bookmark
Design Merba Carca a.k.a Koboi..

sblm di'beads'kan..
necklace flower..
manik tabur..
View all 8 photos...
Assalamualaikum...

aduss..lama tul Sally xapdet ye..tima kaceh utk semua pelawat2 yg telah doakan kesihatan Sally ni..alhamdulillah, dlm 1week tu Sally dah sembuh cuma batuk2 la skit..so, berat badan makinla turun..

so, xde apa yg perlu dikatakan cuma Sally nk tunjuk satu design 'koboi' sb mmg xsempat siap di atas sbb2 kesihatan Sally ni tp Sally ucapkan ribuan terima kasih kpd owner baju ni, Cik Najwa sb xkisah langsung even xsiap..cuma Sally siapkn bahagian tgn saja..baju ni siap 2hb Jun 2009..tp akan di'view'kn semula nnt (dlm bulan posa, insya-Allah)..

Alhamdulillah siap then Sally mtk Najwa pulangkan semula utk disiapkn sepenuhnya..utk dipakai pd Hari Raya Puasa ini..dan Najwa telah tambah 3 helai baju lg hehe..Alhamdulillah rezeki..




'kOBoi'


cantik x hehe..Sally suka flower ni hehe..(masuk lif tekanla sndr ye..ahakzz..)


inilah manik tabur ku yg carca-merba..huk huk huk..


inilah bhgn baju xsempat siap..alahai..


bhgn lengan tgn -utk sementara waktu ni design ni..

Quote:
Jem --> tima kaceh..ala, Sally xkisah pun asalkan kita sama2 bahagia hehe..

anggerik62 --> tima kaceh..Alhamdulillah berkat doa semua, Sally cpt sembuh..

fateen --> tima kaceh..

knani --> salam perkenalan..Alhamdulillah semakin sihat..cuma batuk2 skit..tima kaceh sb sudi singgah Fp Sally yg xseberapa ni..

Kak Wansya --> salam..ye ke rapat sgt kak..?rasanya akak punya manik tabur tu lg la rapat dan kemas..btw, tima kaceh..ini adalah percubaan pertama Sally jahit manik tabur hehe...btw,thanks sb sudi singgah..

Kak Zai --> aha Kak Zai..sampai tertido Saly jht hehe..tp bila dah siap even separuh je..tp rs mcm puas hati hehe..tima kaseh sb sudi call dan bincang dgn Sally..Sally ada beads nk order ni tp nk lukis design dulu then tunggula next week Sally order ekk...
psst..ala, Kak Zai dah belajar sulaman benang..jeles la..alahai, bila turn Sally plak ekk...


Wednesday, 3-Jun-2009 04:56 Email | Share | | Bookmark
Siaran Tergendala..Harap Maaf ye..

 
Assalamualaikum...

kpd pengunjung2 Fp Sally ni, Sally nk memohon ampun dan maaf kerana Sally xbrapa sihat..so, Fp Sally akan diupdate setelah Sally sembuh ek..eceli ada satu design yg mmg xsiap tp customernya dah amik tp Sally akan repair semula next week..

Nanti Sally dah ok, Sally cite ek..utk sesiapa yg nak membuat tempahan manik dr Sally, blhla sms ek..kl blh, sms ek..suara Sally xbrapa nk mengizinkan..harap maaf sesgt..

oklah, doakan Sally cepat sembuh ye..

Assalamualaikum...




Friday, 29-May-2009 05:13 Email | Share | | Bookmark
Hapi Besday To Me...:D

Assalamualaikum...

Hari ni besday Sally yg ke-30thn..dah tua dah kan...mmg xde celebration sb Sally bz dgn tempahan even Kekanda cuti hari ni..Sally dah btau pd kanda, xperlu susah payah buat surprise..kanda mmg rasa frust tp Sally mmg xnk la sb bz sgt kan..so, kitaorg kuar mkn aje..anakanda2 pun kurang sihat so kuar sekejap je..


Ya Allah Ya Tuhan kami, jadikanlah kami dlm golongan org2 yang bersyukur dan beriman..murahkanlah rezeki kami..berkatilah keluarga kami..ampunkanlah segala dosa2 kami..tunjukkanlah kami jalan yang Engkau redhai..jauhkanlah kami dari godaan syaitan dan fitnah2 manusia..kurniakanlah kami anak2 yang soleh dan solehah..panjangkanlah usia kami utk beribadah pada-Mu..dan matikanlah kami dalam keinsafan serta keimanan..amin..


Tuesday, 26-May-2009 10:51 Email | Share | | Bookmark
Pintalan Kasih Hani...

keseluruhan baju..
Pintalan Kasih..
lengan tangan..
View all 5 photos...
Assalamualaikum...

Kali ni sekali lagi Fp Sally akan menghidangkan baju pengantin..setakat ni mmg Sally cuma terima tempahan utk baju pengantin saja hehe..mmg rezeki Sally di situ kot..alhamdulillah..last post baju pertunangan dan kali ni baju pernikahan plak..

eceli baju ni dah ada beads cuma customer ini, Hani mahukan Sally jahitkan pd lengan baju dan bawah baju saja..cuma nk tambah2 aje..nnt ada org cakp Sally yg jahit semua beads tu, bukan eh..Sally cuma jahit pd bhgn lengan baju dan bhgn bawah baju..sikit sgt dan Sally cuma amik masa 2hari saja..Alhamdulillah Hani suka sb dia nk simple saja..tp kl ikutkn Sally, ada la Sally nk tambah tp dah Hani ckp ok hehe..(terlebih sudah Sally ni ahazz..)

ok, baju ni ada sedikit cite tau..mula2 Sally dpt baju ni, Sally mmg xtau nk buat apa..then Sally surfing la..last tu terjumpala satu design mmg saling xtumpah mcm baju pengantin Hani ni..terjumpa dlm Fp Kak Muzz kita la..(http://kilauanmustika.fotopages.com)...apa lg, Sally sms dan ask 4 help la..rupa2nya Kak Muzz cuma jahit Pintalan saja..dan Sally mmg xtau lgsg camne nk jahitnya..so, bermulala 'unformal class' between me N' K.Muzz..alhamdulillah masa tu Kak Muzz tgh free..mmg rezeki Sally la..syukur....

sms by sms..toturial by toturial..lastly Sally dpt buat..tp xtaula camne kata Cikgu Muzz..so, Sally harap sgt Kak Muzz dpt komen di sini..dan di sini jugak Sally amat2 berbesar hati utk menyatakan ribuan..jutaan terima kasih krn sudi mengajar Sally yg lemah ini..sb mula tu mmg Sally agak frust sb xdpt buat kan tp akhirnya..

baju ni eceli dah siap last week tp disbbkn Sally bz dgn keje2 umh, anakanda2 dan kekanda yg kurang sihat serta keje2 kekanda yg terpaksa Sally bantu so this week br Sally serahkan baju ni pd ownernya, Hani..harap Hani suka ye..br semlm Hani dtg amik baju..Hani kasi kad jemputan perkahwinannya tp Sally mmg xtau samada Sally blh pergi atau tidak..apa2pun terima kasih di atas undangan Hani tu.. so happy viewing ye..

setinggi penghargaan pd Kak Muzz...terima kasih..

ini khas utk Kak Muzz..mudah2n Mustikamu sentiasa berKilauan..amin..




..Sally cuma jahit bhgn lengan tangan dan bawah baju saja..tlg jgn tertipu ye..




..Pintalan Kasih..


Quote:
Kak Jem --> ooo..nk belajar SF..mmg kena mtk tnjk ajar drpd sifu la jwabnya hehe..sb jahitan Kak Nora mmg halus dan sempoi..Sally pn masih terkial2 nk buat SF ni..ala2 SF adala..hehe...xpe, mari kita sama2 belajar..
*Pendang tu agak jauh gak hehe..xpe,kl blk raya nnt,kl ada kesempatan,blhla kita beraya

Ija --> ala, Ija..timakaceh..tp jgn lupa ekk, bukan Sally jahit keseluruhan baju tau..Sally cuma jahit bhgn lengan tangan dan bawah baju je..kl satu baju tu, mmg xblh buat dlm ms 2hari hehe..thanks cz sudi singgah Fp Sally ekk..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net