..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 02:20 Email | Share | | Bookmark
Finally..

 
 
 
View all 6 photos...
Fuhh...akhirnya..finally..lastly..n ly ly ly laa...hehe..
mmm..akhirnya sally dapat baiki n siapkan jahitan ni..tp hubby mtk sally tukar sikit..so..inilah hasilnya..utk kak nora, tlgla tegur lagi..dan utk all fp's frenz..mtk tlg beri tunjuk ajar ye..
terima kasih utk semua...


Quote:
izan --> sally dah singgah fp izan..mmg cantik2 belaka..lepas ni blhla tegur2 sally ekk..


Sunday, 12-Oct-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
My First Beading

my 1st beads n sequins..
ni kena buka blk ni sb senget skit..
baju raya ke-2 thn lepas
View all 4 photos...
akhirnya ada jugak fotopages sendiri walaupun selalu je visit fp org lain..maklumlah sally tak brapa pandai nak godek2 mende2 camni hehe..
inilah kali pertama sally beading tau..dulu mmg teringin nak buat tp mmg tak reti langsung hahaha..sejak hubby bekalkan tenet kat rumah ni, wahh..makin berkobar2 nak mencuba segala yg baru..mula2 tu belajo masak then ni nak try beading plak..tp xtau ok ke tak..
tema thn lepas hijau utk raya pertama dan biru utk raya ke-2...thn ni plak raya pertama purple dan raya ke-2 coklat+kuning...tema ni semuanya ikut hubby..sally mmg tak kisah pun hehe..
tengoklah hasil air tangan sally pd baju raya tahun ni hehe..tu pun tgk dari fp kak nora(norabeads) dan dari buku Pn.RJ, the master of beads n sequins..thanks kak nora..lepas ni nak belajar lagi dari akak, ok..?
sebelum tu sally ada gambar baju raya ke-2 masa raya thn lepas..masa ni mmg tak de basic langsung dan my mum yg kasi designnya..main taram aje ni hehe..


Quote:
kak nora --> terima kasih..sally baru sebulan jagung ni hehe..harap dapat beri tunjuk ajar..
meorjay --> salam perkenalan...terima kasih..tulah skrg ni tgh struggle baiki semula bj ni hehe..lepas ni br leh tunjuk hasil seterusnya..doakanlah sally ye..
jeff --> tq
sue --> sally dah singgah fp sue tu..wow,cantik2 belaka la design sue tu..nnt blh la ajar n tegur2 sally ekk..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net