Want your
own Fotopage?








 
..:: AiR tANgAN sALLy ::..

By: sALLy kAWaii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Jun-2011 15:38 Email | Share | | Bookmark
Kelas Crumble

Assalamualaikum wbt..

Di sini Sally war2kan kelas crumble yg bakal diadakan di Kuantan dan akan dikendalikan oleh Cikgu Mira kita (miramanik).

Tarikh : 3hb Julai 2011
Tempat : Pejabat JPS Kuantan, Tanah Putih.(dekat dgn Pasaraya Giant dan berhadapan dgn Bangunan RTM Pahang)
Yuran : Rm200

*peralatan dan makan (tengah hari&ptg) akan disediakan

Untuk maklumat lanjut, bolehlah menghubungi Sally di 017-9130507

Sekian, terima kasih..

Wassalam..


Tuesday, 10-May-2011 23:06 Email | Share | | Bookmark
Highlight...

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah selesai sudah baju yg kedua terakhir...ada sehelai lagi then Sally akan tumpukan baju2 family plak so, selamat menjamu mata ye...


Baju Puan Mimi yang pertama, baju keduanya belum sampai lagi...tailor belum pos lagi, katanya..seperti biasa, beliau minta Sally highlightkan bajunya dan Sally jahitkan di hujung tangannya dengan jahitan sulaman iring single...harap Puan Mimi sukakannya..



Quote:
Hani --> Aslm. Hani, erhmm..kl kain licin, seeloknya letak la sb nnt jahitan kita nmpk kemas...kl jahitan manik tabur, blh la letak harap dpt membantu Hani..


Tuesday, 10-May-2011 06:32 Email | Share | | Bookmark
Lastly....

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana Sally diberikan masa utk mengupload hasil air tangan Sally..Sally pun tak nak menaip lagi so layan da picas ye...



ini adalah baju mama Puan Mimi..cuma highlight di bhgn lengan tangan sahaja manakala di hujung tangan beliau meminta dijahitkan jahitan iring(double)..


Baju kedua mama Puan Mimi..baju ini dihighlight di bahagian badan baju dan dihujung tangan pula dijahit bunga..simple je..


Baju Aishah..Crumble yg simple...eceli Sally belum mahir menjahit crumble namun permintaan Aishah mmg telah membuka mata Sally bahawa jahitan crumble tidaklah begitu sukar cuma agak leceh sedikit je
;-D
Baju ini dipakai ketika Majlis Pertunangan kwn beliau merangkap geng beaders jugak ni...tahniah utk Suria...kata Aishah, dia suka dgn kaler yg Sally gabungkan walhal Aishah yg memberikan pearls oren dan hitam utk Sally hehe...


Baju ini adalah milik kpd kawan Aishah..cerita pnjg so dipendekkan, baju ini sudah siap dan masih dlm proses penghantaran..so, Aishah pun belum tgk lagi hehe...
Baju ini dinamakan 'Kaseh Dayana'...sb apa..? nnt Sally cite ekk...

So, itu je..ada 2 helai baju lagi yg tak sempat Sally upload lagi..tunggu ye..
terima kasih byk2...
wassalam..


Friday, 6-May-2011 04:17 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Raya 2001

Assalamualaikum wbt....

Sally memohon maaf sb dah lama tak update Fp ni..eceli ada la 2,3 helai baju yg telah Sally langsaikan namun belum ada masa utk di upload kan gambar2nya...tp apa2 pun Sally mengucapkan ribuan terima kasih kpd silent reader dan jua pd telah yg meninggalkan komen dan jejak di sini...terima kasih..

Dan di sini, Sally mengumumkan bhw Tempahan utk Hari Raya masih dibuka dan tempahan bolehla dibuat melalui telefon dan email:

017-9130507
chukiwa@yahoo.com

Namun begitu, Sally anjurkan SMS tp Sally tak kisah andainya ingin menelefon...oklah, semoga segala-gala yg TERBAIK utk kita semua..amin..

Wassalam...


Thursday, 7-Apr-2011 07:18 Email | Share | | Bookmark
Kelas...

Assalamualaikum wbt....

Di sini Sally ingin mewar2kan Kelas Bunga Labuci...

Kelas ini akan diadakan di MS Garden pada hari Sabtu ini 9/4/2011...Sally baru je mendapat berita mengenainya..utk keterangan lanjut, sila la berkunjung ke wsite beliau http://azzanku.blogspot.com atau email pd beliau di azzanku_74@yahoo.com atau facebook beliau Aziz Mohd Ariff.facebook.com.

Maaf di atas maklumat yg terhad..so, utk maklumat lanjut bolehla hubungi beliau..
012-3075174(aziz)
019-4058274 (aziz)

Sekian, terima kasih...

Assalamualaikum wbt..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net